Chris "Ludacris" Bridges jest znany ze swojej kariery rapowej i aktorskiej. Zasłynął także z przedsiębiorczości. Pomimo posiadania dwóch restauracji zdecydowanie NIE ma umiejętności gotowania. Teraz chce to zmienić.
"Ludacris" werbuje znakomitego szefa kuchni Meherwana Irani, aby przeprowadził przyspieszony kurs gotowania. Celebryta chce, aby potrawy pochodziły z jego ulubionych kuchni indyjskiej. Rozpoczynają od menu degustacyjnego w Blue India, restauracji w Atlancie, która koncentruje się na brytyjskiej interpretacji indyjskiej kuchni. Tutaj Luda dowiaduje się, że nie wszystkie indyjskie potrawy są ostre i rzadko, jeśli w ogóle, pojawia się wołowina. Następnie udaje się do kuchni, gdzie Luda popisuje się swoimi umiejętnościami kulinarnymi lub ich brakiem. Przygotowuje „kurczaka z przyprawami i ziemniakiem”.
Program obejrzysz na platformie VOD - player.pl!